Bacteriile o manâncă de vie

2009.06.16.

Corpul unei paciente numită Eva a fost cuprins de umflături pline de puroi în urma unui tratament primit. În nici unul din spitalele din Ungaria nu a putut fi tratată cu succes. Tratamentul ei în străinătete ar costa în jur de 1,5 milioane de forinţi, adică aproximativ 5500 de euro.

Coşmarul femeii a început acum un an, la locuinţa acesteia din Budapesta ca urmare a unui accident. Eva s-a împiedicat şi un cuţit care era pe masă a tăiat-o la mână. Aceasta a primit îngrijiri medicale la un spital din Budapesta iar firele i-au fost scoase la o policlinică.

Eva povesteşte: ,, După două zile tot corpul mi-a fost cuprins de băşici pline de puroi. M-am îngrozit şi am fugit la spital. Doctorii n-au ştiut cu ce boală au de-a face. După două luni de tatonări m-au internat în sfârşit la spital’’. Aici n-a putut fi diagnosticată de accea a fost trimisă la un alt spital.

,, Aici au ajuns la diagnosticul surprinzătoar că cicatricle de pe mâini mi le-am făcut singură, stingând ţigările pe ele, de aceea am fost trimisă la psihiatru. Desigur acesta mi-a dat drumul’’, continuă femeia care a umblat deja în nenumărate spitale. Viaţa ei a fost distrusă de boală. şi-a piedut până şi locul de muncă şi cu greu îşi creşte cei doi copii. Eva are dureri foarte mari, corpul ei este măcinat de bacterii.

,,Ultimul doctor la care am fost mi-a spus clar: dacă în câteva luni nu încep un tratament, sunt ca şi moartă. Pe raportul final am o ştampilă roşie care atestă că sunt purtătoare de SARM, iar din această cauză nu mai sunt primită în nici un spital’’.

Singura speranţă a femeii o reprezintă un tratament medicamentos care se face în Germania şi care costă 5500 de euro. Sistemul de sănătate din Ungaria însă nu subvenţionează aceste medicamente.

Dr. Koczan Istvan afirmă: ,, Şi la noi apare din ce în ce mai des această infecţie. Conform statisticilor pierdem fiecare al patrulea pacient’’.


Sursa: www.blikk.hu

la stiri
Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale