O super-bacterie omoară bolnavii maghiari cu sutele

2009.06.16.

Anul trecut în spitalele din Ungaria au murit în jur de 500 de bolnavi din cauza unor bacterii împotriva cărora majoritatea medicamentelor sunt ineficiente.

Anul trecut în spitalele din Ungaria au murit în jur de 500 de bolnavi din cauza unor bacterii împotriva cărora majoritatea medicamentelor sunt ineficiente.

Problema nu este a Ungariei dar este tratată ca atare: nu există bani şi energie pentru a filtra pacienţii, pentru ca aceştia să fie protejaţi corespunzător, de aceea problema este ignorată.
Conform statisticilor pe anul 2006 legate de pacienţii spitalizaţi din Ungaria, reiese că 90.000 de oameni s-ar fi infectat chiar în spitale dintre care se presupune că 900 au murit din această cauză.

Poate ataca şi prin piele

SARM (Staphylococus Aureus rezistent la Meticilină) este unul dintre aceste super-bacterii. Această denumire de super-bacterii, considerată poate dornică de senzaţional de către unii, derivă din faptul că ele sunt rezistente la majoritatea antibioticelor cunoscute şi uneori la toate şi deci doctorilor le este foarte greu să vindece bolile cauzate de acestea iar câteodată nici nu se reuşeşte acest lucru. SARM s-a dezvoltat din bacteria Staphylococus Aureus, care este prezentă la 30% din populaţia majoră fără a crea vreo problemă iar dacă totuşi aceasta stă la baza unei boli, este vindecabilă cu antibiotice.


Sursa: www.zona.hu

la stiri
Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale