Terapia cu argint coloidal, Antibiotic, Mercur (Argint Viu)

2008.01.15.

Terapia cu argint coloidal, Antibiotic, Mercur (Argint Viu)

Nu cunoaştem nici o bacterie care să nu fie distrusă de către o concentraţie de 5 miligrame/litru de argint coloidal în mai puţin de şase minute. Chiar şi ciupercile şi viruşii sunt distruşi în mai puţin de 3-4 minute dacă sunt tratate cu această substanţă...

Argintul coloidal 20 ppm poate fi utilizat împreună cu orice medicament, nu are efecte secundare, poate fi periculos cel mult pentru bacteriile periculoase care se găsesc în corpul nostru.

Putem afirma fără a exagera că această substanţă nu e doar cel mai sigur, dar şi cel mai eficient medicament naturist.

Scurt istoric

La sfârşitul secolului al 19-lea, începutul secolului al 20-lea cercetătorii au descoperit că cele mai importante lichide ale corpului sunt sângele şi coloizii limfei.

Se numeşte coloid o substanţă care întruneşte următoarele caracteristici:

- este alcătuită din particule diferite

- particulele se găsesc în stări diferite de dispersie

- particulele nu sunt dizolvabile.

Marşul triumfal al argintului coloidal a fost oprit de interesele industriei farmaceutice, deoarece cu antibioticele sintetice se putea câştiga mult mai mult.

În zilele noastre însă argintul coloidal a putut să apară din nou în prim plan datorită eşecului, declinului multora dintre antibiotice.

Efectul

Argintul coloidal acţionează ca un catalizator în corpul nostru, modifică structura apei din lichidele organismului nostru astfel că acesta va folosi această apă de o structură deosebită pentru a-şi întreţine funcţiile.

Proprietăţile electromagnetice ale argintului deranjează agenţii patogeni şi îi îndepărtează. Sub forma de coloid amestecat cu apa ajunge până şi în cele mai ascunse părţi ale corpului.

E bine de ştiut !

Argintul coloidal este eficace trei luni de la desfacere dar neapărat trebuie ferit de lumină.

Când şi cum să-l folosim ?

Se poate lua pe cale orală nediluat sau diluat cu apă. Nu trebuie consumat împreună cu vitamina C. În situaţia în care luăm argintul nediluat cu apă, trebuie ţinut o perioadă sub limbă pentru a se putea absorbi şi prin mucoase. Astfel ne putem proteja bacteriile intestinale. Argintul coloidal este recomandat în tratarea infecţiilor cu viruşi şi bacterii şi la combaterea paraziţilor.

Vindecă aproape orice fie ea meningită, TBC, paralizie infantilă, negi sau tenie. În cazul gingivitei sau a răcelii se recomandă să faceţi gargară cu argint coloidal de câteva ori pe zi. Pentru tratarea bolilor de colon beţi substanţa şi apoi foarte multă apă. Foarte important! În cazul acestui din urmă tratament, în vederea restabilirii florei intestinale, consumaţi în paralel mult iaurt şi luaţi probiotice (de ex. Acid lactic) !

Pentru uzul extern este eficace în tratarea infecţiilor la ochi (oftalmie) sau la îngrijirea rănilor deschise deoarece nu cauzează arsuri sau iritaţii.

Problema mercurului

Corpul nostru iubeşte argintul dar detestă mercurul denumit popular argint viu. Dacă in plombele dentare de amalgam se adaugă argint, se împiedică răspândirea mercurului în organism. Mercurul mai poate să ajungă în corpul nostru din vase metalice, peşti infectaţi, conserve sau din alte surse ale civilizaţiei. Argintul are capacitatea de a ne scăpa de substanţele nedorite.

Efectul spiritual

Argintul se află în contact cu puterile vitalizatoare ale vieţii, de aceea poate rezolva blocajele energetice şi să restabilească echilibrul energetic.
Sursa: revista Ideal-Reformeletmod 2007

la stiri
Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale