Condiţii de livrare

Condiţii de livrare
Firma transportatoare se obligă să livreze produsele comandate de către cumpărător la adresa indicată de acesta în comandă sau în e-mail. Dacă livrarea nu poate fi efectuată din orice cauză firma care realizeaza transportul se obligă să ia legătura cu cumpărătorul prin e-mail, telefon sau fax pentru perfectarea detaliilor legate de livrarea comenzii.
Cumpărătorul se obligă să preia produsele comandate prin intermediul site-ului, în momentul în care acestea îi sunt livrate de către transportator la adresa indicată şi să plătească rambursul care include şi taxele de curierat şi de ambalare ale produsului.

Răscumpărarea si garanţia schimbării produsului
Cumpărătorul este îndreptăţit ca după ce a făcut comanda să o anuleze dar încă înainte ca aceasta să îi fie livrată. Cumpărătorul poate să transmită această cerere pe adresa de e-mail argintul.coloidal@yahoo.com. În acest caz cumpărătorul nu va fi obligat la nici o plată.

Dreptul, modalităţile şi urmările renunţării la achiziţie
Dacă cumpărătorul doreşte să renunţe la achiziţie după ce a intrat în posesia produselor, acest lucru poate fi făcut în felul următor: În termen de 8 zile lucrătoare de la preluarea produselor puteţi să renunţaţi la produse sau să solicitaţi schimbarea acestora. Cumpărătorul are dreptul de a renunţa la produse din momentul în care intră în posesia acestora. Produsele trebuie trimise înapoi la adresa noastră, intacte şi în ambalajul original împreună cu factura. Belmont Natura este obligată sa restituie valoarea produsului către cumpărător doar în situaţia în care produsul este returnat fără stricăciuni sau lipsuri .
Firma nostră are dreptul să pretindă de la consumator suportarea cheltuielilor provenite din utilizarea necorespunzătoare a produsului. Cheltuielile provenite din deteriorarea ambalajului vor fi suportate de către cumpărător. Cheltuielile derivate din dreptul de a renunţa sau de a cere înlocuirea produsului vor fi suportate de către cumpărător. Pachetele trimise cu ramburs nu vor fi preluate de către Belmont Natura, deci vă rugăm să nu trimiteţi pachetele înapoi cu ramburs. Pachetele mai pot fi aduse la sediul firmei Belmont Natura personal. Firma Belmont Natura se angajează ca în situaţia în care doriţi să renunţaţi la produsul nostru, să vă restituim valoarea acestuia în maxim 15 zile.

Protejarea datelor personale
Vă anunţăm că datele personale furnizate de către d-voastră prin intermediul comenzilor vor fi stocate în baza de date a magazinului nostru virtual. Aceste date vor fi folosite de către firma noastră doar pentru activităţi de cercetare de piaţă sau de ofertare şi sub nici o formă nu vor fi date către o terţă parte. Datele d-voastră personale vor fi folosite de către transportator (poştă, curierat rapid) doar pe durata transportului şi predării produselor. Firmele de curierat au o politică bine definită de protejare a datelor confidenţiale ale clienţilor. Dacă doriţi să vizualizaţi, să modificaţi sau să ştergeţi datele d-voastră personale din baza noastră de date puteţi să cereţi acest lucru în scris sau prin e-mail, excepţie făcând datele de pe factură (factura originală) care trebuie păstrate conform legii.

Firma distribuitoare
Str. Aluminei nr 22, bl. PB 81, ap.4, Oradea, jud. Bihor
Telefon: 0746-088-660
E-mail: argintul.coloidal@yahoo.com
Cod fiscal: RO 25470822
Reprezentant: Perţe Benone Gabriel

Vă rugăm să ne scrieţi observaţiile şi experienţele d-voastră pe adresa de e-mail!


Mulţumim că ne-aţi ales!

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale