Despre noi

Producătorul Argintului Coloidal este firma DrJuice Co. din Miskolc, Ungaria care s-a desprins în toamna anului 2006 dintr-un grup de firme americane, producătoare şi distribuitoare de suplimente alimentare, începând dezvoltarea unor produse proprii de o calitate excepţională. Scopul firmei producătoare este de a crea produse competitive la nivel mondial. Activitatea la această firmă a început prin munca de cercetare a colectivului de specialişti privind îmbunătăţirea proprietăţilor substanţelor de tip coloidal. Primul pe această listă a fost argintul coloidal care poate să ajungă să aibe un rol important în viaţa noastră, dacă analizăm de ce este capabil acest produs relativ simplu care este folosit de secole de către oameni de pe întreg mapamondul dar care a ajuns să fie marginalizat în ultimul timp.

După Argintul coloidal 20 ppm firma producătoare va aduce pe piaţă aurul coloidal şi cuprul coloidal iar în viitorul apropiat vor începe producerea de băuturi benefice sănătăţii, despre care cumpărătorii noştri vor fi de fiecare dată informaţi. Produsele firmei sunt obţinute cu ajutorul unor aparate profesionale care respectă cerinţele GLP (Good Laboratory Practice). Sperăm că sunteţi mulţumiţi de produsele şi informaţiile pe care vi le-am prezentat şi vă aşteptăm să fiţi clientul nostru.


Echipa Belmont Natura, distribuitorul în România al produselor DrJuice Co. vă doreşte multă sănătate!

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale