Experienţa clienţilor

Scrieţi-ne şi d-voastră experienţa proprie legată de produs
Fuchs Karolyne
,, Totul a început acum o jumătate de an, când pe piciorul soţului meu a apărut o ulceraţie cutanată. La Dermatologie i-a fost prescrisă crema Fibrolan. Nici după o lună situaţia nu s-a îmbunătăţit iar piciorul îl durea tot timpul. Rana nu s-a vindecat, era unsuroasă, cu sânge şi umedă. Am auzit la radio de Argintul coloidal 20 ppm. Am căutat pe Internet şi am comandat produsul într-o seară de duminică. Marţi dimineaţa am pulverizat argint coloidal pe rană iar seara m-am uitat la rană şi nu mi-a venit să cred. Rana începea să se usuce şi era mai mică în dimensiune. Pe zi ce trece rezultatul e tot mai spectaculos. Sunt foarte fericită că am găsit argintul coloidal. Cine nu l-a încercat încă nu poate să ştie cât de bun este. Am încercat argintul şi pe alte răni şi a funcţionat.’’

Eva
,, Eu folosesc argintul coloidal, însă numai extern, contra acneei conglobata şi sunt la jumătatea primei sticle. În fiecare zi după baie pulverizez lichidul cu ajutorul sprayului cu dozator pe răni şi pe inflamaţii şi simt deja cum inflamaţiile foarte mari de sub piele încep să-mi dispară. Sper să mă vindec complet pentru că această boală mi-a distrus viaţa, chiar dacă în cei 14 ani de când mă lupt cu ea am încercat o grămadă de medicamente şi creme care şi-au făcut efectul maxim o săptămână iar apoi a început totul din nou. Stimate domnule doctor, aş dori să vă întreb dacă n-ar fi indicat să încep să folosesc Argintul coloidal 20 ppm şi pentru uz intern ca să aibe şi mai multă eficacitate şi dacă da, cât timp se recomandă să se folosească produsul intern şi extern ?

Vă multumesc anticipat pentru răspuns. Eva’’

Dr. Juice

Este indicat să folosiţi produsul atât pentru uz intern cât şi pentru uz extern. Doza zilnică recomandată bazată pe greutatea persoanei (o găsiţi pe site-ul nostru la chiar prima secţiune numită Argint coloidal) a fost stabilită de EPA (Environmental Protection Agency) S.U.A. şi este recomandată pentru întărirea sistemului imunitar pentru o perioadă în care nu există nici un simptom al unei boli. În cazul oricărei boli această doză poate fi mărită. Pentru uz extern desigur trebuie să pulverizaţi produsul pe suprafaţa afectată de boală. Această procedură (atât pentru uz intern cât şi pentru cel extern) poate fi repetată o perioadă nelimitată în deplină siguranţă.

Vă dorim multă sănătate: Echipa DrJuice

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale