Experienţa clienţilor

Scrieţi-ne şi d-voastră experienţa proprie legată de produs
Mara
Buna ziua!
Cum ma poate ajuta acest produs in hepatita C? Mentionez ca nu am beneficiat pana acum de nici o cura,fibroza ficatului fiind de F4! Multumiri anticipate!

Dr. Juice

Buna ziua,
Argintul coloidal va ajuta la regenerarea celulelor hepatice. Pacientii care au folosit Argintul coloidal DrJuice sau declarat satisfacuti de acest produs, vazand rezultatele concrete la analizele efectuate ulterior tratamentului.
Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
tel: 0746 088 660
Loredana
Doresc sa stiu daca argintul colloidal are effect si in reducerea tumorilor. Mentionez ca, am fost operata de tumora retroperitoneala, extirpata in proportie de 80%, dar continua sa creasca si am refuzat radioterapia. Va multumesc.

Dr. Juice

Buna ziua,

Nu putem confirma sau infirma cu certitudine daca Argintul coloidal are efect in reducerea tumorilor dar cu certitudine ajuta la cresterea imunitatii atat de necesare in aceasta problema de sanatate.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura , Oradea
Daniela Pana
Buna ziua,

De cativa ani buni sufar de cistita care din cand in cand se manifesta prin hematurie. La analizele de laborator s-a depistat infectie cu proteus vulgaris. De vreo patru luni in urma unei diarei persistente simptomele infectiei urinare s-au accentuat, avand si usturimi mari si stare generala proasta. Mi s-au prescris diverse tratamente cu antibiotice, insa nu am scapat de infectia cu E coli. Este argintul coloidal eficace impotriva E coli si in caz afirmativ cum se administreaza? Va multumesc anticipat.

Dr. Juice

Buna ziua,

Am vorbit in Ungaria cu doctorul colaborator al firmei producatoare, Dr. Elek Csaba, si acesta mi-a comunicat ca in Ungaria au avut rezultate pozitive in tratarea infectiei E coli cu Argint coloidal DrJuice.
Tratamentul trebuie luat intern timp de 2 luni cu 2 saptamni de pauza. Cantitatea de care aveti nevoie o puteti afla din tabelul de pe site. Lichidul trebuie tinut 3,4 minute in gura si se fac gargara si clatiri bucale cu acesta. Dupa cele 4 minute se poate inghiti lichidul. Astfel nanoparticulele de argint se absorb direct din mucoasele gurii.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
tel: 0746 088 660
timeea
Am vrut sa stiu daca in 10 zile are vreun efect asupra stafilocucului acestuia sau trebuie administrat pe o perioada mai lunga de timp? multumesc.

Dr. Juice

Buna ziua,
Zece zile pot fi insuficiente pentru a neutraliza stafilococul auriu. Tratamentul standard dureaza 2 luni iar mai apoi 2 saptamani de pauza. Va sugeram sa urmati totusi sfaturile doctorului d-voastra.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
timeea
Am luat si eu acest produs care mi l.a recomandat pediatra copilului meu de 1 an si 6 luni. are stafilococul auriu in nas. mi.a spus sa ii dau o data pe zi cate un puf in fiecare nara 10 zile. apoi ii fac din nou exudatul.


Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale