Experienţa clienţilor

Scrieţi-ne şi d-voastră experienţa proprie legată de produs
Lory
Va multumesc foarte frumos pentru raspuns si o sa imi comand acest produs.Mai am cateva intrebari la modul de utilizare.Se pulverizeaza dupa ce ma spal pe fata?Si dupa pulvelizare pot sa ies afara la aer/lumina ca am inteles ca nu e bine sa stau la lumina dupa ce folosesc acest produs,in fine...Si dupa ce pulverizez pe zona afectata trebuie sa ma sterg sau se usuca?Multumesc foarte frumos inca odata!

Dr. Juice

Buna ziua,
Produsul se pulverizeaza pe fata uscata, indiferent de cand se spala fata. Se poate iesi afara dupa ce produsul sa uscat. Nu trebuie sters cu nimic, se lasa sa se usuce.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
lory
Buna ziua
De 7 ani am cosuri in zona gurii.se formeaza niste noduli rosi care se transforma in cosuri cu mult puroi.Interesant este ca doar in zona gurii am problema asta.am fost diagnosticat cu stafilococ epidermidis.din cauza asta imi ies cosuri.urmez un tratament cu antibiotice pentru distrugerea stafilococului,dar intrebarea mea ar fi daca extern as putea utiliza un spray cu argint coloidal sa imi curete tenul si sa imi dispara cosurile.multumesc!

Dr. Juice

Buna ziua,

Puteti folosi Argintul coloidal Drjuice impotriva stafilococului epidermis atat extern (3 pulverizari pe zi in zona afectata) cat si intern: 2,5 ml/10 kg/zi timp de 2 luni cu 2 saptamani obligatorii de pauza. Rezultatele si imbunatatirile le veti constata singura.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura , Oradea
tel: 0746 088 660
Laura
Buna ziua,
As dori sa intreb daca putem utiliza topic argintul coloidal la baietelul nostru de 6 luni care are MRSA si o serie de bube recurente care colecteaza puroi. De asemenea, va rog sa imi spuneti daca produsul dvs. este solutie ionica sau aces "true colloidal silver" pe care il cautam (am citit mai multe studii care fac distinctia aici http://silver-colloids.com/Reports/reports.html). Multumim mult!

Dr. Juice

Buna ziua,

Argintul coloidal DrJuice contine argint coloidal sub forma de nanoparticule in suspensie in apa bidistilata, singura forma benefica si acceptata de organism. Produsul este benefic impotriva MRSA dar se recomanda doar de la 3 ani.

Va multumim pentru interes,
Echipa Belmont natura, Oradea
elena
se poate folosi cu succes sprayul pentru a scapa de stafilococ nazal la copil de trei ani ?
multumesc

Dr. Juice

Da, se pot face 3 pulverizari pe zi in fiecare nara. Fiecare pulverizare consta in 1,2 pufuri. Acest tratament se poate face 2 luni iar mai apoi sunt obligatorii 2 saptamani de pauza.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
delia
V-as mai intreba cam dupa cat timp credeti ca pot obtine rezultate in atenuarea durerilor cronice?deocamdata am observat ca mi s-a redus senzatia de greata pe care o aveam,am incercat si pt acnee si mi se pare ca le-a uscat un pic...dar durerile din pacate sunt la fel de persistente.asta dupa 5 zile.

Dr. Juice

Buna ziua,
Ne bucuram ca deja ati obtinut rezultate in ceea ce priveste greata respectiv acneea. Tratamentul il puteti continua pana cand simptomele de durere se amelioreaza dar nu mai mult de 2 luni. Fiecare organism reactioneaza diferit la tratament deci nu putem prognoza o perioada exacta pentru vindecare completa.
Cu respect,
Echipa Belmont natura, Oradea
tel: 0746 088 660

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale