Experienţa clienţilor

Scrieţi-ne şi d-voastră experienţa proprie legată de produs
iulian negara
ce vreau savantreb daca ARGINTUL COLOIDAL se poate administra si la copii de 3respectiv 4 ani ,si daca necestita neaparat prescriptie medicala ast email la iuliannegara@yahoo.com multiumesc

Dr. Juice

Produsul se poate folosi la copii de peste 3 ani cu incredere. La cantitatile recomandate de catre producatori nu necesita prescriptie medicala.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
lucica balagean
am auzit de curind de argintul coloidal am o conjunctivita virala de 3 zile mai sufar de mai multe boli oculare va rog sa-mi spuneti care ar fi recomandarile dvs. in acest sens va rog foarte mult sa mi raspundeti urgent va multumesc e vorba de tratarea conjunctivitei

Dr. Juice

Buna ziua,
Conjunctivita se trateaza prin pulverizari locale (in ochi) cu Argint coloidal DrJuice. Se pot face 3,4 pulverizari pe zi, pana la disparitia simptomatologiei.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
Marian P
sunt diagnosticat cu „Artrita Reumatoida” ce zice-ti ma pute-ti ajuta cu ceva? maryanyei@yahoo.com

Dr. Juice

Argintul coloidal DrJuice este folosit in tratarea altor probleme de sanatate. Ce va putem recomanda este un tratament de intarire a sistemului imunitar cu 5 ml de Argint coloidla pe zi.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
Nicuşor
Este excelent acest produs!

Tina
In urma cu doi ani mi-a aparut o gramada de bubite da apa ca si cele de varicela in zona genitala...un urma unui tratament cu antibiotic pentru un streptococ.De atunci si pana in ziua de azi am fost supusa la o gramada de tratamente,am fost la diversi medici si nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce este.De doi ani incoace mi-a aparut de 5 ori tot sub alte forme si de fiecare data dupa ce i-au ceva antibiotic.De curand am fost consultata de un dermatolog particular si mi-a spus ca pare a fi un herpes genital si ca nu-l pot detecta in tara noastra pentru ca nu au aparatura.Mi-a dat tratament pentru herpes si mi-a trecut pentru moment dar nu ma simt deloc bine ma mananca si ma ustura foarte tare in zona genitala.Se zice ca herpesul genital nu trece niciodata dar eu nu cred,nu pot sa traiesc toata viata cu mancarimile astea.Va rog din suflet d-le Doctor ajutati-ma!Am incercat o gramada de modalitati si nimik nu are efect,vreau ceva sa-mi treaca definitiv.Ce ziceti...credeti k produsele d-voastra m-ar ajuta sa scap definitiv de problema asta???
Sincer nu am auzit niciodata de argintul coloidal.
Multumesc frumos.

Dr. Juice

Pentru problema d-voastra va recomandam tratamentul cu Argint coloidal DrJuice:

In caz de boala cronica sau acuta (2,5 ml/10kg/zi) . Lichidul se administreaza ca atare, nediluat, cu 30 de minute inainte dau dupa masa. Se tine in gura 2, 3 minute clatind si facand gargara, iar mai apoi de poate inghiti.
Tratamentul poate fi facut 2 luni dupa care este obligatorie o pauza de 2 saptamani. Dupa cele 2 saptamani de pauza tratamentul poate fi continuat daca este necesar tot maxim 2 luni.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 47 lei
2 cutii costă 94 lei
3 cutii costă 126 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 42 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea vi-o facem CADOU !

Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !

Víztisztító

Caracteristici generale