Experienţa clienţilor

Scrieţi-ne şi d-voastră experienţa proprie legată de produs
ps
Argintul coloidal poate substitui tratamentul antibiotic cu efecte adverse ( sotret ) prescris de medic ?

Dr. Juice

Buna ziua,
Va rugam sa respectati tratamentul prescris de medicul d-voastra. Argintul coloidal se poate lua in paralel cu orice tratament sau medicament.

Echipa Belmont Natura, Oradea
Anda
Buna ziua ! Am "parte" de o acnee usoara dar care imi da batai de cap de mult timp,am fost si sub tratamente cu antibiotice dar la incetarea lor a reaparut .Am folosit timp de doua saptamani argint coloidal ,pulverizari si cate o lingurita seara si dimineata .. Desi intr o perioada scurta de timp,au inceput sa se vada usoare imbunatatiri ,il recomand cu mare incredere !!
Insa intrebarea mea este urmatoarea .. am inceput sa iau anticonceptionale ( prescrise de medic bineinteles) dar nu stiu daca pot folosi in continuare argint coloidal .. Afecteaza arginutul coloidal efectul anticonceptionalelor ? Avand in vedere ca e antibiotic .. sau pot sa il iau in continuare ?
Multumesc anticipat !

Dr. Juice

Buna ziua,

Ne bucuram ca Argintul coloidal a avut efect in cazul acneelor. Puteti lua in paralel Argintul coloidal cu anticonceptionalele deoarece argintul coloidal este un antibiotic natural, si nu unul de sinteza, si nu interactioneaza negativ cu medicamentele.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
Alexandra
Si Eu folosesc argimtul coloidal pentru acnee..numai extern...vroiam sa stiu daca e normal ca la inceputul tratamentului sa imi apara mai multe accnee..ca si cum vine la suprafata toata acneea ce o aveam sub piele...va multumesc

Dr. Juice

Buna ziua,
Rezultatele se vor vedea in cateva saptamani de la pulverizarea pe suprafata afectata de acnee. Aceasta manifestare nu trebuie sa va ingrijoreze. Va asteptam si cu alte feed-back-uri.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
tel: 0746 088 660
Renata
Buna , ziua . Fiica mea are candida la stomac as dori sa stiu daca argintul coloidal ii va face bine si daca va scapa de acea candida ?

Dr. Juice

Buna ziua,

Argintul coloidal DrJuice ajuta la inlaturarea candidei. Produsul se va tine 3,4 minute in gura facand gargara si clatind, iar mai apoi se poate inghiti. Tratamentul se tine 2 luni iar apoi sunt obligatorii 2 saptamani de pauza.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura , Oradea
tel: 0746 088 660
Lory
Va multumesc foarte frumos pentru raspuns si o sa imi comand acest produs.Mai am cateva intrebari la modul de utilizare.Se pulverizeaza dupa ce ma spal pe fata?Si dupa pulvelizare pot sa ies afara la aer/lumina ca am inteles ca nu e bine sa stau la lumina dupa ce folosesc acest produs,in fine...Si dupa ce pulverizez pe zona afectata trebuie sa ma sterg sau se usuca?Multumesc foarte frumos inca odata!

Dr. Juice

Buna ziua,
Produsul se pulverizeaza pe fata uscata, indiferent de cand se spala fata. Se poate iesi afara dupa ce produsul sa uscat. Nu trebuie sters cu nimic, se lasa sa se usuce.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale