Experienţa clienţilor

Scrieţi-ne şi d-voastră experienţa proprie legată de produs
mari
buna ziua,va rog mult sa ma ajutati,am fost diagnosticata cu boala lyme,va rog sa mi spuneti daca argintul coloidal rezolva aceasta problema,cat si cum trebuie administrat,multumesc

Dr. Juice

Buna ziua
Boala Lyme se poate trata cu ajutorul Argintului coloidal DrJuice.
Tratamentul trebuie tinut 2 luni iar mai apoi 2 saptamani de pauza. Cantitatea ce se poate lua intr-o zi este de 2,5 ml/10kg/zi. Lichidul trebuie tinut in gura 3,4 minute, se face gargara iar mai apoi se poate inghiti.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
catalina cojocaru
Buna ziua si La multi ani!!! Am o intrebare legata de acest produs. Eu ma chinui de ceva vreme cu niste negi sau veruci care mi-au crescut pe langa unghiile de la maini. Am fost si la crioterapie, am incercat si cu otet de mere, i-am mai si taiat....si tot acolo is. Pot sa folosesc acest produs cu incredere ca va da rezultate? Cam in cat timp si-ar arata eficienta? Multumesc foarte mult.

Dr. Juice

Se poate folosi impotriva negilor cu un real succes. Se poate pulveriza pe suprafata afectata de 3,4 ori pe zi pana la umezirea suprafatei. Eficienta difera de la persoana la peroana.

Cu respect
Echipa Belmont Natura , Oradea
Tora L.
De cativa ani sufar de dureri f. mari in zona lombara ,solduri,glesne ,talpi ,in special noaptea .Am fost cosultata de o multime de specialisti ca in fina sa mi se stab.dg.de -dermatomiozita- produsa de un virus care distruge fibrele musculare si sist.nervos periferic.De aici aceste dureri insuportabile si oboseala permanenta.Este o boala imunologica.V-as ruga sa-mi spuneti daca produsul dvs.ma poate ajuta. Va multumesc !

Dr. Juice

Argintul coloidal pe langa calitatile antivirale este si un ajutor al sistemului imunitar, deci da, Argintul coloidal va poate ajuta.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
viorel
Am fost operat de strictura de uretra.
In urma analizelor efectuate la urina si la secretia prostatica inainte de operatie am fost depistat cu Escherichia Coli (E. coli,am urmat tratament cu ofloxacin si urisan.Doresc sa stiu daca argintul coloidal este eficient in tratarea acestei infecti sau exista alt tratament mai eficient.Detalii pe E-mail
vio _2007ro.yahoo.com.
Va multumesc foarte mult

Dr. Juice

Argintul coloidal ajuta la eradicarea a peste 650 de agenti patogeni, printre care si Escherichia Coli. Este un antibiotic natural, deci nu de sinteza, asa ca se poate lua ca atare sau ca si adjuvant la tratamentul prescris de medic. Veti fi foarte multumit de rezultate.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
Luminita
Am citit despre argintul coloidal ca ar fi indicat de administrat in cazul Boreliozei(Lyme).As dori daca puteti sa imi confirmati acest lucru,daca au fost pacienti care au incercat si au si obtinut rezultate!va multumesc si astept raspuns

Dr. Juice

Exista mai multe feed-back-uri pozitive ale pacientilor cu privire la eradicare bolii Lyme. Am primit multe atat din Romania cat si din Ungaria si Slovacia, tari in care este comercializat Argintul coloidal DrJuice.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale