Experienţa clienţilor

Scrieţi-ne şi d-voastră experienţa proprie legată de produs
Nicuşor
Este excelent acest produs!

Tina
In urma cu doi ani mi-a aparut o gramada de bubite da apa ca si cele de varicela in zona genitala...un urma unui tratament cu antibiotic pentru un streptococ.De atunci si pana in ziua de azi am fost supusa la o gramada de tratamente,am fost la diversi medici si nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce este.De doi ani incoace mi-a aparut de 5 ori tot sub alte forme si de fiecare data dupa ce i-au ceva antibiotic.De curand am fost consultata de un dermatolog particular si mi-a spus ca pare a fi un herpes genital si ca nu-l pot detecta in tara noastra pentru ca nu au aparatura.Mi-a dat tratament pentru herpes si mi-a trecut pentru moment dar nu ma simt deloc bine ma mananca si ma ustura foarte tare in zona genitala.Se zice ca herpesul genital nu trece niciodata dar eu nu cred,nu pot sa traiesc toata viata cu mancarimile astea.Va rog din suflet d-le Doctor ajutati-ma!Am incercat o gramada de modalitati si nimik nu are efect,vreau ceva sa-mi treaca definitiv.Ce ziceti...credeti k produsele d-voastra m-ar ajuta sa scap definitiv de problema asta???
Sincer nu am auzit niciodata de argintul coloidal.
Multumesc frumos.

Dr. Juice

Pentru problema d-voastra va recomandam tratamentul cu Argint coloidal DrJuice:

In caz de boala cronica sau acuta (2,5 ml/10kg/zi) . Lichidul se administreaza ca atare, nediluat, cu 30 de minute inainte dau dupa masa. Se tine in gura 2, 3 minute clatind si facand gargara, iar mai apoi de poate inghiti.
Tratamentul poate fi facut 2 luni dupa care este obligatorie o pauza de 2 saptamani. Dupa cele 2 saptamani de pauza tratamentul poate fi continuat daca este necesar tot maxim 2 luni.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
mitica
doamna lucica petrica candida ai facuto de la antibiotice te-a indopat doctori cu ele .incearca la doctori naturisti .iti doresc sanatate si numai bine!!!

LUCICA PETRICA
Ma chinui cu o sinuzita cronica de vreo 7 ani .anul trecut in vara;august; m-am operat de deviatie de sept si la sinusul frontal,adevarat ca respir bine dar nu scap de secretiile care vin in gura.In luna ianuarie ma internat in spital doctorul care ma operat mi-a facut analize si a spus ca am o inflamatie a sinusurilor si ciuperca candida ,Ma tratat cu antibiotice puternice si antiinflamatoare si cu glucocorticoizi vreo 20 de zile.Am crezut in tratament dar m-am inselat.Nu mai spun ca am luat f f f multe antibiotice si inainte de operatie de mi-am nenorocit ficatul si stonacul.Aaajutati-ma va rog ,spuneti-mi daca e bun pentru mine acest ARGINT COLOIDAL.VA MULTUMESC ANTICIPAT LUCICA

Dr. Juice

Argintul coloidal il puteti folosi ptr sinuzita prin aplicari nazale de 3,4 ori pe zi.

Ptr ciuperca candida tratamentul il puteti tine 2 luni iar apoi 2 sapramani de pauza. In total intr-o zi se pot lua 2,5 ml/10 kg/zi. Dupa cele 2 luni sunt obligatorii 2 saptamani de pauza.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
Lyvya
...acum 3 ani si jumatate , diagnosticata fiind in prima faza cu hipotiroidie ,si noduli bilaterali , apoi cu hipertiroidie ,am urmat la sfatul medicului curant cu Euthyrox administrat in diferite doze indicate , in functie de rezultatul analizelor,iar starea mea nefiind in nici una din situatii cea buna, s-a ajuns la concluzia ca, de fapt este de vina ,,tiroida autoimuna "- sindromul Hashimoto :si cum se manifesta ea :o agresare a organismului de catre propriul sau sistem imunitar .In urma unor cercetari efectuate pe cont propriu,(fiindca la un moment dat am refuzat sa mai fiu ,,cobaiul " celor pe mana carora am intrat)iar intre timp sistemul meu imunitar a reactionat de asa maniera incat a permis ca o ,,veritabila candida albicans " sa faca ravagii,fata sa mi se umple de acnee,apoi sa devin alergica la toate grupele posibile de antibiotice (dupa teste si analize efectuate la INMA Bucuresti).Si subliniez , pe toata acasta perioada am schimbat complet alimentatia , am devenit aproape vegetariana , am exclus tot ce ar putea afecta : conserve,prajeli,grasimi,si consum alimente (legume si fructe, produse lactate )in starea lor naturala combinate in mod ideal pentru o functionare normala organismului insa fara un rezultat favorabil .Asadar ,doresc sa stiu daca acest produs ar putea fi raspunsul la toate neplacerile cauzate de , initial , un lucru atat de limpede, care ar fi putut fi luat in seama la vremea respectiva ,adica : fortificarea
organismului,consolidarea sistemului imunitar si astfel rezolvarea tuturor problemelor declansate in lant ,de fapt, din cauza stresului si a oboselii de zi cu zi.In functie de raspunsuri, intentionez sa incerc produsul , in speranta ca se poate rezolva odata ,,cauza" si nu efectul unei asazise ,,boli"
Cu stima,
Livia
www.Lyvy101@yahoo.com

Dr. Juice

Buna ziua,

Intra-adevar ideal ar fi o fortiifere a sistemului imunitar de data acesata cu un produs care nu este de sinteza. Argintul coloidal DrJuice este un antibiotic natural care luat cu consecventa ar putea rezolva multe din problemele enumerate de d-voastra. tratamenteul cu Argint coloidal il puteti urma timp de 2 luni iar apoi 2 saptamani de pauza. Se pot face mai multe cure intr-un an.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale