Experienţa clienţilor

Scrieţi-ne şi d-voastră experienţa proprie legată de produs
LUCICA PETRICA
Ma chinui cu o sinuzita cronica de vreo 7 ani .anul trecut in vara;august; m-am operat de deviatie de sept si la sinusul frontal,adevarat ca respir bine dar nu scap de secretiile care vin in gura.In luna ianuarie ma internat in spital doctorul care ma operat mi-a facut analize si a spus ca am o inflamatie a sinusurilor si ciuperca candida ,Ma tratat cu antibiotice puternice si antiinflamatoare si cu glucocorticoizi vreo 20 de zile.Am crezut in tratament dar m-am inselat.Nu mai spun ca am luat f f f multe antibiotice si inainte de operatie de mi-am nenorocit ficatul si stonacul.Aaajutati-ma va rog ,spuneti-mi daca e bun pentru mine acest ARGINT COLOIDAL.VA MULTUMESC ANTICIPAT LUCICA

Dr. Juice

Argintul coloidal il puteti folosi ptr sinuzita prin aplicari nazale de 3,4 ori pe zi.

Ptr ciuperca candida tratamentul il puteti tine 2 luni iar apoi 2 sapramani de pauza. In total intr-o zi se pot lua 2,5 ml/10 kg/zi. Dupa cele 2 luni sunt obligatorii 2 saptamani de pauza.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
Lyvya
...acum 3 ani si jumatate , diagnosticata fiind in prima faza cu hipotiroidie ,si noduli bilaterali , apoi cu hipertiroidie ,am urmat la sfatul medicului curant cu Euthyrox administrat in diferite doze indicate , in functie de rezultatul analizelor,iar starea mea nefiind in nici una din situatii cea buna, s-a ajuns la concluzia ca, de fapt este de vina ,,tiroida autoimuna "- sindromul Hashimoto :si cum se manifesta ea :o agresare a organismului de catre propriul sau sistem imunitar .In urma unor cercetari efectuate pe cont propriu,(fiindca la un moment dat am refuzat sa mai fiu ,,cobaiul " celor pe mana carora am intrat)iar intre timp sistemul meu imunitar a reactionat de asa maniera incat a permis ca o ,,veritabila candida albicans " sa faca ravagii,fata sa mi se umple de acnee,apoi sa devin alergica la toate grupele posibile de antibiotice (dupa teste si analize efectuate la INMA Bucuresti).Si subliniez , pe toata acasta perioada am schimbat complet alimentatia , am devenit aproape vegetariana , am exclus tot ce ar putea afecta : conserve,prajeli,grasimi,si consum alimente (legume si fructe, produse lactate )in starea lor naturala combinate in mod ideal pentru o functionare normala organismului insa fara un rezultat favorabil .Asadar ,doresc sa stiu daca acest produs ar putea fi raspunsul la toate neplacerile cauzate de , initial , un lucru atat de limpede, care ar fi putut fi luat in seama la vremea respectiva ,adica : fortificarea
organismului,consolidarea sistemului imunitar si astfel rezolvarea tuturor problemelor declansate in lant ,de fapt, din cauza stresului si a oboselii de zi cu zi.In functie de raspunsuri, intentionez sa incerc produsul , in speranta ca se poate rezolva odata ,,cauza" si nu efectul unei asazise ,,boli"
Cu stima,
Livia
www.Lyvy101@yahoo.com

Dr. Juice

Buna ziua,

Intra-adevar ideal ar fi o fortiifere a sistemului imunitar de data acesata cu un produs care nu este de sinteza. Argintul coloidal DrJuice este un antibiotic natural care luat cu consecventa ar putea rezolva multe din problemele enumerate de d-voastra. tratamenteul cu Argint coloidal il puteti urma timp de 2 luni iar apoi 2 saptamani de pauza. Se pot face mai multe cure intr-un an.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
d.liviu
Pentru doamna Olga cu intrebarea despre "psoriazis": fiti atenta dna., in Zona Campulung Moldovenesc se afla un sat-Iacobeni si care avea o statiune care era unica din Europa ce vindeca psoriazis. Stiu ca la un moment dat statiunea era in mare declin dar mai stiu ca s-a incercat reamenajarea ei. Incercati sa sunati la primaria satului si interesati-va caci este posibil sa fi fost refacuta statiunea si acolo prin bai naturale se vindeca psoriazis 100% , dar numai daca s-a refacut in cele din urma statiunea.Incercati si alaturi, in satul Ciocanesti ca si acolo se vroia a se amenaja astfel de bai.

ALBU IOAN
Nu sunt doctor dar folosesc cu incredere agintul coloidal dar si produse naturiste.
Am folosit Argintul Coloidal cu rezultate F. bune, in diverse situatii:
-antigripal preventiv dar si in gripa, in doze reduse chiar si la nepoti intre 1-5 ani. Am dat atat in nas cat si in gat, apoi tinut si amestecat cu saliva si apoi inghitit. Max.3 x/zi.
-la carii dentare spray local amestecat cu saliva mai mult timp si apoi inghitit. nu neglijati dentistul.
-la rani antiseptic bun si rana se vindeca f.repede.
-la ochi am dat f. rar in cantitati mici, contra iritatii si oboseala.
-un neg maricel pe spate si-a redus mult dimensiunea.
-la talpi contra ciupercilor de dat pe picior sau de pus in apa de baie
-am recomandat si altor prieteni chiar si doctori si au fost foarte multumiti.
Multa sanatate tuturor.!!
Astept cu interes si noile produse.

Dr. Juice

Suntem fericiti ca produsele noastre va sunt de un real folos.
Multa sanatate si d-voastra.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea
MITICA
stimate doctor fara acordul doctorului nu se poate consuma argint coloidal!?!am un streptococ din grupa C in git si un stafilococ-epidermidis -grupin nas1!cum trebe sa fac tratamentul cu argint coloidalsi cit timp!?!? ca in antibiotice nu mai cred!!!!!dr zice ca asta din nas ii normal sa il ai !!!nu cred asa ceva !!!??astept raspuns urgent

Dr. Juice

Tratamentul il puteti face 2 luni iar apoi sunt obligatorii 2 saptamani de pauza.
Argintul coloidal DrJuice va eradica in timp streptococul si stafilococul.

Cu respect,
Echipa Belmont Natura, Oradea

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale