Comandă Feminakit

Duş intim Feminakit cu conţinut de argint coloidal

Argintul coloidal este format din nanoparticule de argint de mărimi microscopice, aflate în suspensie în apă. Suspensia este o soluţie a particulelor solide, în care particulele de metal îşi păstrează structura cristalină şi nu se desfac în atomi cu încărcătură (ioni). Solventul este apă bidistilată, fără încărcătură electrică, în care plutesc particulele de argint. Având în vedere că au încărcătură identică, particulele se resping una pe alta aflându-se într-o continuă mişcare.

Despre argintul coloidal s-a demonstrat că este eficace împotriva a 650 de agenţi patogeni. Esenţa mecanismului său de acţionare este distrugerea proteinei, (componentelor şi enzimelor) microbienelor. În primul rând inhibă respiraţia celulară a agenţilor patogeni, fără a afecta celulele proprii ale organismului.


De ce aţi putea avea nevoie să folosiţi Feminakit® ?

Vaginul este protejat de infecţii de bacilii lactici, situaţi în pereţii vaginului şi care se hrănesc cu glicogen produs de hormonii sexuali, aceşti bacili producând în acelaşi timp acid lactic şi peroxid de hidrogen. Acidul lactic întreţine aciditatea vaginală (PH 3,9-4,2), cea care ţine departe agenţii patogeni. Peroxidul de hidrogen eliberează oxigen, care omoară bacteriile ce se dezvoltă în lipsa aerului (anaerobe).

Distrugerea florei de bacili lactici este răspunzătoare pentru majoritatea cazurilor de inflamaţii ale vaginului. În aceste cazuri aciditatea vaginală (PH-ul) capătă valori alcaline, ceea ce permite înmulţirea agenţilor patogeni. În cazul unor boli de această natură, folosirea antibioticelor este de cele mai multe ori ,, gaz pe foc”, deoarece acestea distrug nu numai agenţii patogeni ci şi bacilli lactici răspunzători de protecţia vaginului, acesta rămânând fără protecţie o perioadă lungă de timp. Consecinţa este acutizarea, sau cel puţin creşterea frecvenţei de apariţie a inflamaţiilor vaginale, ceea ce îi împinge pe medici la prescrierea de noi antibiotice. Este un cerc vicios!

Folosind Feminakit® nu numai că se pot distruge agenţii patogeni dar se poate restabili şi aciditatea vaginală normală, evitând astfel infecţiile ulterioare. Utilizarea Feminakit® în mod corect presupune irigarea cu argint coloidal urmată de irigarea cu acid lactic conform instrucţiunilor. Un alt avantaj al utilizării Feminakit® este dat de argintul coloidal, care are capacitatea de a regenera epiderma. În caz de infecţie, este afectată epiderma vaginului. Chiar şi după ce agenţii patogeni au fost distruşi, simptomele inflamaţiei pot persista în continuare (mâncărimi, arsuri, dureri etc). Antibioticele obişnuite nu sunt capabile să vindece bolile epidermei vaginului.

Observaţie

Inflamaţiile vaginului mai pot să apară din cauza bacteriilor care se răspândesc cu repeziciune către uter şi stomac (de ex. clamidia), şi a viruşilor cancerigeni (de ex. Virusul Papiloma uman). Din această cauză este recomandabil să utilizaţi Feminakit® în paralel cu tratamentul prescris de medicul specialist, nefiind tot timpul substituibil acestuia. Este indicat să cereţi sfatul medicului d-voastră înainte de a începe utilizarea Feminakit®, datorită incidenţei viruşilor periculoşi, de cele mai multe ori transmisibili pe cale sexuală !

Afirmaţiile noastre sunt susţinute de rezultatele cercetărilor întreprinse de laboratorul EMI- TÜV şi de Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay.

Noul nostru produs:Cantitate: 200 ml

1 cutie costă 42 lei
2 cutii costă 84 lei
3 cutii costă 111 lei

La o comandă de 3 sau mai multe cutii preţul unei cutii este de 37 lei

Taxe poştale:
Până la 3 bucăţi: 10 lei
De la 4 bucăţi în sus: 0 lei.

Preţurile includ TVA!

Argintul coloidal DrJuice este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului!

Notificare Ministerul Sănătăţii seria AC nr.
0386/11.06.2009

e-mail:

Catalog Web Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania Web-List, Indexul site-urilor romanesti director web

TopSpot.ro | Siteuri | eLinks.ro | Jocuri

închidere

PROMOŢIE
Argint coloidal DrJuice:

Comandaţi 5 cutii de Argint coloidal DrJuice şi pe a şasea
vi-o facem CADOU !
Promoţia este valabilă până în 15 iulie anul curent !
Noi aplicăm pentru d-voastră reducerea TVA la 9% pentru
Argintul coloidal DrJuice.

Víztisztító

Caracteristici generale