De curând ni s-a atras atenția despre publicarea unui articol referitor la produsele și activitatea firmei noastre, în speță despre "faptul" că am fi zice-se o firmă pirat care ar "pirata" produse deja "consacrate" pe piața românească.

Într-un limbaj aproape de mahala, este revărsat un puhoi de minciuni, invective și lamentări penibile: răstălmăciri răuvoitoare, bazate doar pe o analiză probabil voit superficială a activității firmei noastre, apeluri disperate la emoțiile dumneavoastră, și nu în ultimul rând omisiuni extrem de importante în legătură aspecte extrem de grave, dar pe care încă nu le cunoașteți.

Astfel de omisiuni, după cum veți vedea, ca orice adevăruri parțiale, se transformă în realitate în minciuni atunci când sunt intenționate.

Să notăm următoarele elemente din "discursul" promovat (printre stropi de salivă, aidoma anumitor creaturi infectate cu rabie), de către reprezentanții ITARA SRL:

 

1. Un orgoliu de neegalat:

 

Ai spune, ascultându-i, că mineralele coloidale ar fi invenția dumnealor și nimeni nu ar putea să le producă în afară de dânșii. Mai mult, după părerea lor, apa structurată ar fi doar apanajul acestor pseudo-savanți (și eventual a unei singure alte firme de pe planetă, aflată în... S.U.A., nu-i așa?).

Unii oameni se în întreabă: care este treaba cu structurarea apei?

Ei își spun că, dacă au un filtru de apă sau un distilator, nu le mai trebuie apă structurată...

Analizând apa de la robinet cu ajutorul unor metode speciale, precum cele ale dr. Masaru Emoto, puteți vedea că moleculele de apă par deformate. Asta numim apă moartă. Este ca o apă stătută: nu este prea bună de băut. Distilați apa și veți face un pas înainte. Este o apă pură, dar procesul distilării este unul violent. Moleculele de apă își pierd toată structura de ordin superior. Pentru a re-formata acele molecule de apă, mai precis sub forma unor macroclusteri,  este nevoie de o sui-generis mișcare (care poate fi energetică sau fizică). Dintre cele fizice, cea mai bună mișcare este un vortex. Ca într-un pârâu de munte. Iubitorii de drumeții ne spun adesea că cea mai bună apă pe care au băut-o vreodată este apa de munte. Vorba reclamei, Victor Schauberger știe de ce!

 

Desigur, aceasta nu este o paradigmă nouă, alchimia occidentală ocupându-se în extenso cu relația între minerale și transformarea (alchimizarea) lăuntrică a ființei umane. Cu toate acestea, modalitățile și învățăturile alchimice sunt complexe și practic innaccesibile, din motive bine întemeiate De exemplu, astăzi se știe că simpla purificare a unor minerale și alăturarea lor fizică a dat naștere bombei atomice, astfel de aspecte și posibilități fiind cunoscute de către alchimiștii din vechime.

În mod cert, nu se va petrece același lucru dacă veți alătura oricâte flacoane cu minerale coloidale, mai în glumă mai în serios, însă știința utilizării esoterice a mineralelor este complexă. Mai mult decât atât, privită din anumite puncte de vedere, este nu doar o știință, dar și o artă, dat fiind că se poate adresa unor straturi din conștiința omenească ce depășesc sfera mentală.

Deja prin formulele pe care vi le punem la dispoziție, cei doritori vor putea să înceapă să testeze efectele binefăcătoare pe care le pot avea, inclusiv din punct de vedere energetic și informațional, mineralele coloidale. Cu toate acestea, vom urmări gradat să vă punem la dispoziție o serie de informații, mai aparte, legate de utilizarea și efectele lor, care să permită doritorilor să experimenteze și să aprofundeze aspecte spirituale care, până acum, eventual, nu le erau accesibile.

Pentru moment vă urăm succes în demersul de a experimenta formulele inovatoare Pure-Alchemy. Vom reveni...

Deși inițial argintul coloidal a fost singurul mineral utilizat sub formă coloidală, gradat, sortimentele de minerale coloidale disponibile au devenit numeroase. Numărul producătorilor a crescut și el și, din acest motiv, calitatea produselor poate diferi foarte mult.

Modul de prezentare al produselor care vă sunt puse la dispoziție sub marca Pure-Alchemy, face posibilă o apreciere simplă și sensibilă calității produselor, cel puțin în cazul unora dintre ele.

Au existat permanent, și există și acum, produse care sunt mult sub ceea ce ar trebui să fie: unele dintre ele de exemplu au concentrații de zeci de ori mai reduse decât cele precizate pe etichete.

În același timp, din păcate, tehnica modernă permite falsificarea oricărui buletin de analize, iar dumneavoastră, consumatorii, nu aveți (în cele mai multe cazuri) posibilitatea de a le verifica.

Din fericire, cel puțin în cazul unora dintre mineralele coloidale, calitatea este ușor de discernut, datorită fenomenului numit rezonanță plasmonică, fenomen care face ca aurul, cuprul coloidal să aibă culori relativ intense, în funcție de concentrație.

Copyright

Copyright  S.C Floralis Siebenburgen  S.R.L

Informații contact:

SC Floralis Siebenburgen SRL, Sibiu
 
0770425076
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.