Unii oameni se în întreabă: care este treaba cu structurarea apei?

Ei își spun că, dacă au un filtru de apă sau un distilator, nu le mai trebuie apă structurată...

Analizând apa de la robinet cu ajutorul unor metode speciale, precum cele ale dr. Masaru Emoto, puteți vedea că moleculele de apă par deformate. Asta numim apă moartă. Este ca o apă stătută: nu este prea bună de băut. Distilați apa și veți face un pas înainte. Este o apă pură, dar procesul distilării este unul violent. Moleculele de apă își pierd toată structura de ordin superior. Pentru a re-formata acele molecule de apă, mai precis sub forma unor macroclusteri,  este nevoie de o sui-generis mișcare (care poate fi energetică sau fizică). Dintre cele fizice, cea mai bună mișcare este un vortex. Ca într-un pârâu de munte. Iubitorii de drumeții ne spun adesea că cea mai bună apă pe care au băut-o vreodată este apa de munte. Vorba reclamei, Victor Schauberger știe de ce!

 

Apa bine structurată din corpul uman este o legătură cu forța vieții, acționând dinăuntru și ale cărei efecte sporesc exponențial cu gradul structurării.

Există povești uimitoare de la utilizatorii de apă structurată. Puteți decide singuri dacă sunt adevărate.

-un transport mai ușor al deșeurilor din celulă.

-respirația devine mai eficientă.

-claritate și energie crescută.

-oxigenare crescută a țesuturilor corpului.

-dispariția durerilor.

-procese de autovindecare.

-curățarea tenului

-încetinirea procesului de îmbătrânire

-cei care fac culturism au rezultate mai bune cu masa musculară și cu reducerea țesutului adipos de pe abdomen. Dacă ar fi să dăm crezare relatărilor, oricine ar trebui să se simtă mai bine prin consumul de apă structurată!

Apa structurată

Nu aveți nevoie să cumpărați nimic pentru a face apă structurată. Puteți s-o aveți oriunde foarte simplu, utilizând lingurița cu care faceți vortexuri în cana cu apă. Apa începe să se structureze după 20 secunde, așa încât trebuie să învârtiți cel puțin 1 minut.

O modalitate mai eficientă de a face apă structurată este prin utilizarea unui blender. Majoritatea blenderelor creează un vortex, astfel încât fac o treabă foarte bună. Multor oameni le plac shke-urile și vortexul creat în blender este o parte din motivul pentru care amestecurile au un gust foarte bun.

Unii fac un pas în plus și plasează strategic magneți în jurul vasului de mixare, crescând eficiența structurilor de apă prin utilizarea magnetismului. Alții utilizează cuarțuri sau alte pietre pentru a obține o apă structurată. 

Confecționați-vă un generator de vortexuri cu ajutorul a două sticle de 2 litri.

Utilizând 2 sticle de 2 litri, umpleți una cu apă filtrată până la refuz.

Uniți sticlele la gât (sau turnați dintr-o sticlă în alta).

Opțional, puteți adăuga 2 magneți.

Plasați-i în poziții opuse în dreptul gâtului sticlelor. Acești magneți acționează asupra apei care trece sub formă de vortex, crescând energia de rotație. Există pe internet de vânzare sticle speciale, dar dacă nu aveți așa ceva, puteți utiliza o bandă izolatoare. Este excelent dacă folosiți acest sistem zilnic. Dacă este posibil, utilizați flacoane din sticlă, pentru că nu elimină substanțe toxice în apă.

Utilizare: Așa cum spuneam, turnați pur și simplu apa dintr-o sticlă în alta. Într-o montură mai complexă, care să permită etanșarea, ansamblul se poate roti precum o clepsidră cu nisip.

 

Reducere 10%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 200 ron.
Reducere 15%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 300 ron.
Reducere 20%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 400 ron.
Reducere 25%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 400 ron.

Transport gratuit

Transport
Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 120 ron, și un cost redus, de doar 10 ron pentru comenzile cu valoarea mai mică de 100 ron!

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Este foarte simplu: toate produsele electrocoloidale sunt simultan și coloidale și ionice, în diferite proporții, în funcție de procesul tehnologic. Desigur, pentru utilizatorul obișnuit, este mai dificil de realizat un test relevant, precis, dar chiar și așa se pot face teste simple care să areate dacă în dispersia respectivă sunt ioni, particule, sau o combinație a acestora.

Vom face câteva precizări, care vă vor ajuta într-o anumită măsură să discerneți între diferitele sortimente de argint coloidal, ionic sau între combinațiile acestora.

Citește mai departe...

Copyright

Copyright  S.C Floralis Online S.R.L

Informații contact:

SC Floralis Online SRL, Sibiu
 
0770425076
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.