Autentificare

Suport telefonic

0770425076

Coșul dumneavoastră

Coșul dumneavoastră este gol.

Desigur, aceasta nu este o paradigmă nouă, alchimia occidentală ocupându-se în extenso cu relația între minerale și transformarea (alchimizarea) lăuntrică a ființei umane. Cu toate acestea, modalitățile și învățăturile alchimice sunt complexe și practic innaccesibile, din motive bine întemeiate De exemplu, astăzi se știe că simpla purificare a unor minerale și alăturarea lor fizică a dat naștere bombei atomice, astfel de aspecte și posibilități fiind cunoscute de către alchimiștii din vechime.

În mod cert, nu se va petrece același lucru dacă veți alătura oricâte flacoane cu minerale coloidale, mai în glumă mai în serios, însă știința utilizării esoterice a mineralelor este complexă. Mai mult decât atât, privită din anumite puncte de vedere, este nu doar o știință, dar și o artă, dat fiind că se poate adresa unor straturi din conștiința omenească ce depășesc sfera mentală.

Deja prin formulele pe care vi le punem la dispoziție, cei doritori vor putea să înceapă să testeze efectele binefăcătoare pe care le pot avea, inclusiv din punct de vedere energetic și informațional, mineralele coloidale. Cu toate acestea, vom urmări gradat să vă punem la dispoziție o serie de informații, mai aparte, legate de utilizarea și efectele lor, care să permită doritorilor să experimenteze și să aprofundeze aspecte spirituale care, până acum, eventual, nu le erau accesibile.

Pentru moment vă urăm succes în demersul de a experimenta formulele inovatoare Pure-Alchemy. Vom reveni...

Copyright

Copyright  S.C Floralis Online S.R.L

Informații contact:

SC Floralis Online SRL, Sibiu
 
0770425076
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.