Desigur, aceasta nu este o paradigmă nouă, alchimia occidentală ocupându-se în extenso cu relația între minerale și transformarea (alchimizarea) lăuntrică a ființei umane. Cu toate acestea, modalitățile și învățăturile alchimice sunt complexe și practic innaccesibile, din motive bine întemeiate De exemplu, astăzi se știe că simpla purificare a unor minerale și alăturarea lor fizică a dat naștere bombei atomice, astfel de aspecte și posibilități fiind cunoscute de către alchimiștii din vechime.

În mod cert, nu se va petrece același lucru dacă veți alătura oricâte flacoane cu minerale coloidale, mai în glumă mai în serios, însă știința utilizării esoterice a mineralelor este complexă. Mai mult decât atât, privită din anumite puncte de vedere, este nu doar o știință, dar și o artă, dat fiind că se poate adresa unor straturi din conștiința omenească ce depășesc sfera mentală.

Deja prin formulele pe care vi le punem la dispoziție, cei doritori vor putea să înceapă să testeze efectele binefăcătoare pe care le pot avea, inclusiv din punct de vedere energetic și informațional, mineralele coloidale. Cu toate acestea, vom urmări gradat să vă punem la dispoziție o serie de informații, mai aparte, legate de utilizarea și efectele lor, care să permită doritorilor să experimenteze și să aprofundeze aspecte spirituale care, până acum, eventual, nu le erau accesibile.

Pentru moment vă urăm succes în demersul de a experimenta formulele inovatoare Pure-Alchemy. Vom reveni...

Reducere 10%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 200 ron.
Reducere 15%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 300 ron.
Reducere 20%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 400 ron.
Reducere 25%!
pentru comenzile cu valoarea mai mare de 400 ron.

Transport gratuit

Transport
Transport gratuit pentru comenzi cu valoarea mai mare de 120 ron, și un cost redus, de doar 10 ron pentru comenzile cu valoarea mai mică de 100 ron!

Argint coloidal ionic sau argint coloidal fotonic?

Primim adeseori întrebări despre argintul coloidal dacă este coloidal, ionic, sau coloidal ionic. Pe această temă s-au scris atâtea articole, încât nu vom insista foarte mult. Vom preciza doar că, din punctul nostru de vedere, este o batere a apei în piuă și o despicare la fel de inutilă a firului de păr în... două (jumătatea ionică și cea coloidală a firului de păr, ca să zicem așa).

De ce?

Este foarte simplu: toate produsele electrocoloidale sunt simultan și coloidale și ionice, în diferite proporții, în funcție de procesul tehnologic. Desigur, pentru utilizatorul obișnuit, este mai dificil de realizat un test relevant, precis, dar chiar și așa se pot face teste simple care să areate dacă în dispersia respectivă sunt ioni, particule, sau o combinație a acestora.

Vom face câteva precizări, care vă vor ajuta într-o anumită măsură să discerneți între diferitele sortimente de argint coloidal, ionic sau între combinațiile acestora.

Citește mai departe...

Copyright

Copyright  S.C Floralis Online S.R.L

Informații contact:

SC Floralis Online SRL, Sibiu
 
0770425076
 
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.